Over ons

Mijn naam is Digna Verheul. Aandacht en groei is een kleinschalig bedrijf dat ik in 2020 heb opgezet om mensen met verschillende soorten problemen te ondersteunen en terug te zetten in hun kracht. Ik geloof erin dat hulp het beste aansluit, als je het direct kan toepassen in je leven. Daarom werk ik aan alledaagse problemen en sluit ik aan op de plek waar de hulp het meeste nodig is.


Met ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening heb ik zeer diverse hulpvragen kunnen beantwoorden.
Ik heb een achtergrond in de kinder- en jeugdpsychiatrie en complexe gehandicaptenzorg. Zowel als therapeut, 1e lijns hulpverlener bij de huisarts (POH GGZ) als in het management heb ik jaren ervaring.
Ook geef ik trainingen en cursussen aan personeel of ouders m.b.t. bepaalde onderwerpen. (Denk hierbij aan werkbalans, psycho-educatie m.b.t. autisme, AD(H)D, rouwverwerking, NAH, verslaving etc.)